Tanoda Fotóiskola Logo

Alapképzés

Alapképzés<

A 4 részből (Kedvcsináló; Kezdő; Haladó; Haladó Plusz) álló alapképzés célja, hogy a hozzánk jelentkező a nulláról az érett, az eszközét jól ismerő és használó, gondolkodó fotóssá váljon. A Haladó és/vagy a Haladó Pluszt kurzust befejező diákok minden évben a Novák Galériában mutatkoznak be.1/1

Kezdő tanfolyam - kedd • "Úristen, értem!"

tematika: TERVEZETT! - AZ INDÍTÁS A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETTŐL FÜGG. Van fényképezőgéped, de úgy érzed nem tudod kihasználni? Tudni akarod, milyen szenzorok és objektívek vannak, hogy mi a blende, záridő és ISO szentháromsága? Szeretnél technikailag tökéletes képeket készíteni és sokat fejlődni vizuálisan is? Gyere el 8 alkalmas (16 órás) kezdő fotós tanfolyamunkra és tanuld meg a fényképezés legfontosabb technikai alapjait. Az elméleti anyagrészt 3 az órákhoz kapcsolódó, és egy az utolsó hét hétvégéjére eső külső gyakorlat egészíti ki. Az órák szerdánként este 6-8-ig tartanak. A részvételnek nem feltétele saját felszerelés, azon jelentkezőknek, akiknek nincs felszerelése biztosítunk fényképezőgépet. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással. Részletek a "Fizetés" menüpont alatt. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. .
óraszám: 10 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
4/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Posztós Csaba, Hargitai Dávid,
ár: 55 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2021.10.26 18:00
jelentkezem
1/2

Kezdő tanfolyam - szerda • "Úristen, értem!"

tematika: TERVEZETT! - AZ INDÍTÁS A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETTŐL FÜGG Van fényképezőgéped, de úgy érzed nem tudod kihasználni? Tudni akarod, milyen szenzorok és objektívek vannak, hogy mi a blende, záridő és ISO szentháromsága? Szeretnél technikailag tökéletes képeket készíteni és sokat fejlődni vizuálisan is? Gyere el 8 alkalmas (16 órás) kezdő fotós tanfolyamunkra és tanuld meg a fényképezés legfontosabb technikai alapjait. Az elméleti anyagrészt 3 az órákhoz kapcsolódó, és egy az utolsó hét hétvégéjére eső külső gyakorlat egészíti ki. Az órák szerdánként este 6-8-ig tartanak. A részvételnek nem feltétele saját felszerelés, azon jelentkezőknek, akiknek nincs felszerelése biztosítunk fényképezőgépet. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással. Részletek a "Fizetés" menüpont alatt. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk.
óraszám: 10 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
2/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Posztós Csaba, Hargitai Dávid
ár: 55 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2021.10.27 18:00
jelentkezem
1/3

Haladó tanfolyam • "Ha többet akarsz!"

tematika: Érdekel mitől jó egy fénykép? Ismered a technikát, de kíváncsi vagy az apró trükkökre? Nálunk megtanulhatod, milyen vizuális rendszer épít fel egy jó fényképet. Megismerheted a színek és fények önálló világát. A 10 alkalmas (20 órás) kiállítással záruló tanfolyam végére, önálló vizuális nyelvvel rendelkező, technikailag magabiztos fotóssá válhatsz, aki tudatosan és örömmel fényképez. A járvány miatt az első 5 alkalom online lesz megtartva. Erre az 5 alkalomra külön részletfizetés kérhető, ami a teljes tanfolyami díj fele: 32.500 Ft.. A gyakorlati alkalmakat a kurzus második felében fogjuk megtartani. A jelentkezés csak akkor érvényes, ha a tanfolyam díja legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal befizetésre kerül. Utalással kapcsolatos részletek a "Fizetés" menüpont alatt.
óraszám: 20 óra
min-max fő: 10-15 beiratkozott:
12/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Komlós Ádám
ár: 65 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2020.04.29 18:00
jelentkezem
1/4

Halado Plusz • "Fény-Kép-Ész kurzus"

tematika: A 24 órás, 12 alkalmas (minden héten egy) "Fény-Kép-Ész" tanfolyamon a vizuális kommunikáció kerül a fókuszba. A résztvevőket a konceptuális fotográfia megismertetésével arra késztetjük, hogy először gondolkodjanak és csak azt követően fotózzanak. A kurzus alatt minden résztvevőnek egy adott témát kell kidolgoznia. A tanfolyam a legjobb alkotásokat bemutató kiállítással zárul.
óraszám: 24 óra
min-max fő: 6-15 beiratkozott:
12/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Hargitai Dávid, Komlós Ádám, Porszász Áron
ár: 75 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2020.01.15 18:00
jelentkezem