Tanoda Fotóiskola Logo

Tanfolyamok

Fotózni szeretnél? A Tanoda Fotóiskola sok szeretettel vár minden, a digitális, valamint a hagyományos fényképezés iránt érdeklődő 14 év feletti diákot. A különböző tudásszintű és érdeklődésű tanulók igényeinek kielégítése céljából 4 különböző képzéscsoportot kínálunk, így nem csak a tudásszintednek megfelelő képzést választhatsz, de anélkül, hogy időt és pénzt áldoznál feleslegesen, azt tanulhatod, ami leginkább érdekel.Alapképzés

Alapképzés:

A 4 részből (Kedvcsináló; Kezdő; Haladó; Haladó Plusz) álló alapképzés célja, hogy a hozzánk jelentkező a nulláról az érett, az eszközét jól ismerő és használó, gondolkodó fotóssá váljon. A Haladó és/vagy a Haladó Pluszt kurzust befejező diákok minden évben a Novák Galériában mutatkoznak be. részletek »

Kiegészítő képzések

Kiegészítő képzések:

Ide tartoznak mindazon képzések (Analóg technikák; Photoshop; Mi micsoda a gépemen, stb.) amik nem képezik a fotózás szerves részét, de használatuk erősen ajánlott. részletek »

„Csináld magad” workshopok

„Csináld magad” workshopok:

A "Csináld magad" workshopokra (Családfotó; Természetfotó; Stúdió; Eseményfotó; Étel-ital; Divatfotó; Önismereti fotó; Ingatlanfotózás, stb.) azok jelentkezést várjuk, akik tisztában vannak a technikai alapokkal és egy adott téma mélyebb megismerésére vágynak. A képzések gyakorlatorientáltak, többségük egynapos. részletek »

Túrák, Táborok

Túrák, Táborok:

A Tanoda Fotóiskola évente több alkalommal tart általános és specifikus (pl: természetfotó) fotós táborokat, fotótúrákat. A folyamatos koncentráció, az inspiráló környezet a legintenzívebb fejlődést biztosítja. részletek »