Tanoda Fotóiskola Logo

„Csináld magad” workshopok

„Csináld magad” workshopok<

A "Csináld magad" workshopokra (Családfotó; Természetfotó; Stúdió; Eseményfotó; Étel-ital; Divatfotó; Önismereti fotó; Ingatlanfotózás, stb.) azok jelentkezést várjuk, akik tisztában vannak a technikai alapokkal és egy adott téma mélyebb megismerésére vágynak. A képzések gyakorlatorientáltak, többségük egynapos.3/1

Stúdió workshop • akt

tematika: A stúdiófotózás az a terület ahol a fotózásban rejlő szerencsefaktor egyáltalán nincs jelen, itt minden tudatos, pontos, kiszámítható. A workshop egész napos: reggel fél 10-től este fél 6-ig tart. Fontos, hogy a képzés kiscsoportos, max. 5 fő vehet részt rajta! A részvételnek nem feltétele saját felszerelés, azon jelentkezőknek, akiknek nincs felszerelése biztosítunk fényképezőgépet. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással. Részletek a "Fizetés" menüpont alatt.
óraszám: 8 óra
min-max fő: 4-5 beiratkozott:
5/5
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Komlós Ádám
ár: 20 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2020.02.29 09:30
jelentkezem
3/2

Stúdió workshop • portre

tematika: A stúdiófotózás az a terület ahol a fotózásban rejlő szerencsefaktor egyáltalán nincs jelen, itt minden tudatos, pontos, kiszámítható. A workshop egész napos: reggel fél 10-től este fél 6-ig tart. Ez idő alatt átvesszük a legalapvetőbb portré világításokat és trükköket. Fontos, hogy a képzés kiscsoportos, max. 5 fő vehet részt rajta! A jelentkezés csak akkor érvényes, ha a tanfolyam díja legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal befizetésre kerül. Utalással kapcsolatos részletek a "Fizetés" menüpont alatt.
óraszám: 8 óra
min-max fő: 4-5 beiratkozott:
6/5
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Komlós Ádám
ár: 20 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2021.02.06 09:30
jelentkezem
3/3

Stúdió workshop • tárgyfotó

tematika: A stúdiófotózás az a terület ahol a fotózásban rejlő szerencsefaktor egyáltalán nincs jelen, itt minden tudatos, pontos, kiszámítható. A workshop egész napos: reggel fél 10-től este fél 6-ig tart . Fontos, hogy a képzés kiscsoportos, max. 5 fő vehet részt rajta! A jelentkezés csak akkor érvényes, ha a tanfolyam díja legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal befizetésre kerül. Utalással kapcsolatos részletek a "Fizetés" menüpont alatt.
óraszám: 8 óra
min-max fő: 4-5 beiratkozott:
5/5
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Komlós Ádám
ár: 20 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2020.03.21 09:30
jelentkezem