Tanoda Fotóiskola Logo

Fizetés

Fotós tanfolyamok díjának befizetése:


Átutalással:
a következő bankszámlaszámra: 10101535-10808900-01003008 (Budapest Bank / HD-Perspektíva Kft.)
Megjegyzésben kérlek, tüntesd fel a jelentkező nevét, a választott tanfolyamot és a számla kiállításához szükséges adatokat: számlázási név, cím.  
 
Figyelem!
A regisztráció a befizetés követően válik érvényessé. A jelentkezést térítésmentesen kezdés elötti két hétben lehet visszamondani. A befizettet összeget, csak abban az esetben utaljuk vissza, ha a tanfolyam nem indul el.
Tájékoztatás:
A regisztrációval végbemenő megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!