Tanoda Fotóiskola Logo

Fizetés

Fotós tanfolyamok díjának befizetése


A tanfolyamra való jelentkezés a befizetés követően válik érvényessé. Befizetni a következő bankszámlaszámra lehet: 10101535-10808900-01003008 (Budapest Bank / HD-Perspektíva Kft.) Megjegyzésben kérlek, tüntesd fel a jelentkező nevét és a választott tanfolyamot. 
Figyelem!
A jelentkezést térítésmentesen a kezdés elötti két hétet megelőzően lehet visszamondani. A befizettet összeget, csak abban az esetben utaljuk vissza, ha a tanfolyam nem indul el.
Tájékoztatás:
A regisztrációval végbemenő megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!