Tanoda Fotóiskola Logo

Kiegészítő képzések

Kiegészítő képzések<

Ide tartoznak mindazon képzések (Analóg technikák; Photoshop; Mi micsoda a gépemen, stb.) amik nem képezik a fotózás szerves részét, de használatuk ma már nélkülözhetetlenen.2/1

Képszerkesztés • Photoshop - "ha kimardsz lemaradsz"

tematika: A 6 órás, 3 alkalmas (heti egy) képzés alatt a képválogatás képkidolgozás alapjaival ismertetünk a Photoshop alkalmazás keretein belül. Az első alkalommal a tömörítetlen formátumú képek (REW, NEF) kezelését mutatjuk be, a beépülő Bridge és Camera Raw modulon keresztül. A második alkalommal a portrék retusálásával foglalkozunk, majd az utolsó foglalkozáson montázsokat készítünk. Órák: december: 6; 13; 20. Tanfolyam befizetésének részletei a Jelentkezés menüpont alatt.
óraszám: 6 óra
min-max fő: 8-20 beiratkozott:
17/20
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László
ár: 20 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2018.12.06
jelentkezem
2/2

Fényfestés • Fényfestés március 6

tematika: A fényfestés egy rendkívül kreatív technika, amit egyaránt ajánlok kezdőknek és haladóknak. A „fény-kép-ész” ecsete a sötétséget megtörő alkotó fény. Találkozó délután fél 6-kor a Rudas Fürdő előtt. Ha az időjárás alkalmas rá kék órával és a különböző színhőmérsékletek megismerésével kezdünk. A teljes sötét beálltával indul a játék, előkerülnek a vakuk, lámpák és egyéb világtó eszközök. A workshop során szó lesz a fényképezőgép programjainak beállításról, a manuál és félautomata üzemmódokról, az expozícióról. Tanfolyam befizetésének részletei a Jelentkezés menüpont alatt.
óraszám: 2 óra
min-max fő: 5-25 beiratkozott:
1/25
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Komlós Ádám, Kovács Miklós Dániel, Pórszász Áron
ár: 7 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.06 17:30
jelentkezem
2/4

Analóg workshop • "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?"

tematika: „Ha a fotózásban nem a divatot, hanem a tartalmat keresed, előbb utóbb érdemes lesz eljönnöd Analóg tanfolyamunkra, amely 3 egész napos alkalomból áll. Itt most csak az első napra tudsz jelentkezni. A teljes workshop (3 héten keresztül minden héten egy teljes nap) leírása: I. nap: filmbefűzés, közös fotózás, film hívás, nagyítás. II. nap: fotógram, kemogram, camera obscura III. nap: likvid emulzió. Maximális létszám 5 fő!„
óraszám: 8 óra
min-max fő: 4-5 beiratkozott:
1/5
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 20 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.05.04
jelentkezem
2/4

Magánórák - Mi micsoda a gépemen • Hozd el és megmutatjuk!

tematika: Egy külön neked szánt magánórán részletesen átvesszük, mi micsoda a gépeden, melyik funkcióval mit érhetsz el, mikor mit érdemes használni. Jelentkezni folyamatosan lehet!
óraszám: 1 óra
min-max fő: 1-2 beiratkozott:
1/2
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Ványi Ákos, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 10 000 Ft
tanfolyam kezdete: -0001.11.30
jelentkezem