Tanoda Fotóiskola Logo

Kiegészítő képzések

Kiegészítő képzések<

Ide tartoznak mindazon képzések (Analóg technikák; Photoshop; Mi micsoda a gépemen, stb.) amik nem képezik a fotózás szerves részét, de használatuk erősen ajánlott.2/2

Fényfestés • Fényfestés április 10

tematika: A fényfestés egy rendkívül kreatív technika, amit egyaránt ajánlok kezdőknek és haladóknak. A „fény-kép-ész” ecsete a sötétséget megtörő alkotó, teremtő fény. Találkozó esete 8-kor a Rudas Fürdő előtt. Ha az időjárás alkalmas rá kék órával és a különböző színhőmérsékletek megismerésével kezdünk. A teljes sötét beálltával indul a játék, előkerülnek a vakuk, lámpák és egyéb világtó eszközök. A workshop során szó lesz a fényképezőgép programjainak beállításról, a manuál és félautomata üzemmódokról, az expozícióról. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással (részletek a "Fizetés" menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek is ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 2 óra
min-max fő: 5-20 beiratkozott:
16/20
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Kovács Miklós Dániel
ár: 7 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.04.10 20:00
jelentkezem
2/3

Analóg workshop • "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?"

tematika: Ha a fotózásban nem a divatot, hanem a tartalmat keresed, előbb utóbb érdemes lesz eljönnöd Analóg tanfolyamunkra, amely 3 egész napos alkalomból áll. Itt most csak az első napra tudsz jelentkezni. A teljes workshop (3 héten keresztül minden héten egy teljes nap) leírása: I. nap: filmbefűzés, közös fotózás, film hívás, nagyítás. II. nap: fotógram, kemogram, camera obscura III. nap: likvid emulzió. Maximális létszám 5 fő!
óraszám: 8 óra
min-max fő: 4-5 beiratkozott:
5/5
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Komlós Ádám
ár: 20 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.05.04 09:30
jelentkezem
2/4

Magánórák - Mi micsoda a gépemen • Hozd el és megmutatjuk!

tematika: Egy külön neked szánt magánórán részletesen átvesszük, mi micsoda a gépeden, melyik funkcióval mit érhetsz el, mikor mit érdemes használni. Jelentkezni folyamatosan lehet!
óraszám: 1 óra
min-max fő: 1-2 beiratkozott:
2/2
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Ványi Ákos, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 10 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.01.01
jelentkezem