Tanoda Fotóiskola Logo

Alapképzés

Alapképzés<

A 4 részből (Kedvcsináló; Kezdő; Haladó; Mesterkurzus) álló alapképzés célja, hogy a hozzánk jelentkező a nulláról az érett, az eszközét jól ismerő és használó, gondolkodó fotóssá váljon. A Haladó és a Mesterkurzust befejező diákok minden évben a Novák Galériában mutatkoznak be.1/3

Kezdő tanfolyam - keddi csoport • "Úristen, értem!" - kedd

tematika: Van egy fényképezőgéped, de úgy érzed nem tudod még kihasználni? Tudni akarod, milyen szenzorok és objektívek vannak, hogy mi a blende, záridő és ISO szentháromsága? Szeretnél technikailag tökéletes képeket készíteni és sokat fejlődni vizuálisan is? Gyere el a 8 alkalmas (16 órás) kezdő fotós tanfolyamunkra és tanuld meg a fényképezés legfontosabb technikai alapjait. Az elméleti anyagrészt 3 az órákhoz kapcsolódó és egy az utolsó hét hétvégéjére eső külső gyakorlat egészíti ki. Az órák keddenként este 6-8-ig tartanak. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell fizetni átutalással (részletek a Jelentkezés menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 16 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
16/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 45 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.01.22 18:00
jelentkezem
1/4

Kezdő tanfolyam - csütörtöki csoport • "Úristen, értem!" - csütörtök

tematika: Van egy fényképezőgéped, de úgy érzed nem tudod még kihasználni? Tudni akarod, milyen szenzorok és objektívek vannak, hogy mi a blende, záridő és ISO szentháromsága? Szeretnél technikailag tökéletes képeket készíteni és sokat fejlődni vizuálisan is? Gyere el a 8 alkalmas (16 órás) kezdő fotós tanfolyamunkra és tanuld meg a fényképezés legfontosabb technikai alapjait. Az elméleti anyagrészt 3 az órákhoz kapcsolódó és egy az utolsó hét hétvégéjére eső külső gyakorlat egészíti ki. Az órák csütörtökönként este 6-8-ig tartanak. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell fizetni átutalással (részletek a Jelentkezés menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 16 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
13/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 45 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.01.24 18:00
jelentkezem
1/5

Haladó tanfolyam • "Ha többet akarsz!"

tematika: Érdekel mitől jó egy fénykép? Ismered a technikát, de kíváncsi vagy az apró trükkökre? Nálunk megtanulhatod, milyen vizuális rendszer épít fel egy jó fényképet. Megismerheted a színek és fények önálló világát. A 10 alkalmas (20 órás) kiállítással záruló tanfolyam végére, önálló vizuális nyelvvel rendelkező, technikailag magabiztos fotóssá válhatsz, aki tudatosan és örömmel fényképez. Tanfolyam befizetésének részletei a Jelentkezés menüpont alatt. MOST AJÁNDÉK FÉNYFESTÉS WORKSHOPPAL!
óraszám: 20 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
13/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Porszász Áron / Komlós Ádám
ár: 65 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.01.09 18:00
jelentkezem
1/6

Halado Plusz • "Fény-Kép-Ész kurzus"

tematika: A 24 órás, 12 alkalmas (minden héten egy) "Fény-Kép-Ész" tanfolyamon a vizuális kommunikáció kerül a fókuszba. A résztvevőket a konceptuális fotográfia megismertetésével arra késztetjük, hogy először gondolkodjanak és csak azt követően fotózzanak. A kurzus alatt minden résztvevőnek egy adott témát kell kidolgoznia. A tanfolyam a legjobb alkotásokat bemutató kiállítással zárul.
óraszám: 24 óra
min-max fő: 5-15 beiratkozott:
2/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Hargitai Dávid, Komlós Ádám, Porszász Áron
ár: 75 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.20 18:00
jelentkezem