Fotózás közben tanulj!
...és megismered önmagad és a világot.

Labor

A fényképezés megjelenésekor sokan a festészet halálát prognosztizálták. A digitális gépek megjelenésével az ezredfordulón szinte teljesen eltűntek az analóg technikák, ma azonban világosan látszik, hogy helyük van a fotográfiában. A filmes és analóg eljárásokat egyre többen használják, de immáron a minőség, az egyediség, a tudatos alkotás a védjegye. A Tanoda Fotóiskola mindig is nagyra becsülte az analóg eljárásokat, ezért a sablonos, tucatszám megjelenő digitálissal szemben örömmel figyeljük a film, a fotogram, a camera obscura, a likvid emulzió stb. újbóli térhódítását.

A Tanoda Fotóiskola fekete-fehér filmhívásra és nagyításra egyaránt alkalmas laborát a város központjában találod: 1075 Budapest, Károly krt. 3/AA labor bérleti díja óránként 1200 Ft
A bérleti díj tartalmazza a helyiséget, illetve a híváshoz, nagyításhoz szükséges felszerelést - úgy mint pl.: két Magnifax nagyítót, lámpákat, tálakat, hűtőt a vegyszereknek, melegvizet. Időpontfoglaláshoz keresd Dankházi Pétert (dankhazi.peter@webdream.hu) vagy Hargitai Dávidot:
e-mail: hargitai.david@tanodafotoiskola.hu; tel: (+36) 30 371 8955

Tanodás diákok számára 25% kedvezményt adunk!