Tanoda Fotóiskola Logo

Jelentkezés

Jelentkezési feltételek:

  • 14. életév betöltése
  • „Csináld magad" tematikus workshopjainkra csak azok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a fotótechnikai alapokkal – vagyis minimum a kezdő vagy a haladó képzéseket már elvégezték!   

Jelentkezés folyamata:

  1. A tanfolyamokra való jelentkezés folyamatos. Jelentkezni a következő linken megjelenő adatok megadásával lehet: JELENTKEZÉS
  2. Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződéstől való elállás esetén kérünk egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!

Fotós tanfolyamok díjának befizetése átutalással vagy személyesen:

  1. Átutalással: a következő bankszámlaszámra: 10101535-10808900-01003008 (Budapest Bank / HD-Perspektíva Kft.) Megjegyzésben kérlek, tüntesd fel a jelentkező nevét, a választott tanfolyamot és a számla kiállításához szükséges adatokat: számlázási név, cím.
  2. Személyes befizetéssel: hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között. Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A félemelet Oktatóterem.com.
     
  1. Oktatótermeinket itt találod: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A (oktatoterem.com)
Érdeklődés, jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
Hargitai Dávid, tel: (+36) 30 371 8955, e-mail: hargitai.david@tanodafotoiskola.hu.
A jelentkezés a tanfolyam díjának átadásával, illetve a Tanoda Fotóiskola számlájára történő megérkezésétől érvényes.
A befizettet összeget, csak abban az esetben utaljuk vissza, ha a tanfolyam nem indul el.